Medewerkers

Marc Nochem
foto

Marc studeerde in 2000 af aan de Akademie voor Kleinkunst. In 1999 richtte hij samen met Yvette van Luyn Nochem & Van Luyn op en maakte daar als acteur, schrijver, componist, regisseur en zakelijk leider meerdere voorstellingen. Daarnaast was hij werkzaam als acteur bij o.a. Het Nationale Toneel, Oostpool, de televisieserie Lotte en als regisseur en componist bij o.a. theatergroep Dries, Voorstelling in de Klas en het ASC/AVSV.

Bram van Oers
foto

Bram van Oers speelt en maakt sinds 2005 al voorstellingen bij Nochem & van Luyn. Daarnaast werkt hij als acteur, regisseur, schrijver en docent bij verschillende projecten door het hele land, zoals bij Voorstelling in de Klas en met het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

 

 

Anke Kuypers
fotoAnke studeerde af aan de Frank Sanders Musical Akademie en speelde o.a. bij Studio 52nd en als zangeres bij Theo Nijland. Daarnaast vertaalt ze en schrijft ze aan haar eerste luisterboek.

 

 

 

 

Krista Peters
Krista is een theatrale duizendpoot die speelt, schrijft, regisseert, vertelt, doceert en ook nog eens uitblinkt in vormgeving. Voor Kaspar H. werkt zij voor het eerst, als vormgeefster, voor Nochem & Van Luyn.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube